Dik Voor Elkaar hoopt op betere tijden

Corona is en blijft het belangrijkste gespreksonderwerp als je met een horecaondernemer praat. Dat geldt ook voor Piet Wemmers, eigenaar van Restaurant & Cateringservice Dik Voor Elkaar in Dordrecht. “De omzet is enorm gedaald en we zien veel minder chauffeurs. Gelukkig redden we het nog, maar we hopen op betere tijden.”

‘Dik voor elkaar’ had Piet Wemmers het tot half maart, om de situatie tot voor de coronamaatregelen maar eens toepasselijk te schetsen met de naam van zijn bedrijf. Een goedlopend restaurant en cateringservice dus met in hetzelfde pand een snackbar/broodjeszaak en een aparte ruimte voor feesten en partijen. “Doordeweeks zaten er van maandag- tot en met donderdagavond minimaal twintig chauffeurs in ons restaurant en waren we overdag erg druk met bestellingen van broodjes, snacks, schotels enzovoorts voor de honderden medewerkers van bedrijven hier in de buurt. Daarnaast hebben we natuurlijk de cateringservice inclusief barbecues voor feesten en partijen op locatie. Kortom: de wind in de zeilen. Maar toen was er de lockdown half maart…”

Piet Wemmers: “We zien minder chauffeurs.”

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.