Afhaalrestaurants voor chauffeurs in één overzicht

Om chauffeurs te blijven voorzien van een maaltijd en voorzieningen onderweg hebben veel (weg)restaurants een take away-service opgezet. Trucker Appy heeft een overzicht gemaakt van deze afhaalrestaurants.

De werkwijze is per restaurant verschillend, maar als er een telefoonnummer vermeld staat, dan moet er veelal via dat telefoonnummer besteld worden.

Overzicht afhaalrestaurants

Om de weergave op mobiele telefoons zo goed mogelijk te houden is de informatie in het overzicht van de take away-restaurants minimaal en zijn onder meer de adressen niet meegenomen in het overzicht. De openingstijden zijn (onder voorbehoud) voor maandag tot en met vrijdag.

Meer informatie

Meer informatie over de take away-restaurants is te vinden op de website of Facebook-pagina van het betreffende restaurant. Chauffeurs kunnen ook telefonisch contact opnemen. De restauranthouders adviseren dit tijdig te doen!

Favoriete restaurant(s)

Trucker Appy heeft een zoekfunctie aan het overzicht toegevoegd. Chauffeurs kunnen die gebruiken voor het checken van de status van hun favoriete restaurant(s). Voor het zoeken van afhaalrestaurants per land hoeft alleen de landcode te worden ingevoerd.

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.