Frans op den Bult al bijna tweehonderd jaar een begrip

Frans op den Bult. Wie kent dit wegrestaurant in het Twentse Deurningen vlakbij de A1 niet… Dankzij het ondernemerschap van de eigenaren Wim en Irma Hellegers – en inmiddels ook dochter Pauline en zoon Peter – is Frans op den Bult het uitgegroeid tot een veelzijdige horecagelegenheid waar chauffeurs zich thuis voelen.

Bedienend personeel bij Frans op den Bult is er om bezoekers te entertainen en niet om in een formele rol als serveerster of ober klanten te bedienen, aldus Irma Hellegers. Ze geeft daarmee meteen aan hoe belangrijk zij het vindt dat chauffeurs, maar ook de andere bezoekers, hier een hapje en een drankje kunnen doen in vooral een gemoedelijke en gastvrije omgeving. Met deze instelling runnen Irma en Wim Frans op den Bult al sinds 1983 en met succes.

Zevende generatie

Inmiddels zit ook de zevende generatie alweer in de zaak met dochter Pauline (33) en zoon Peter (31). Daarbij is afgesproken dat Pauline op termijn het bedrijf gaat leiden en vooral haar moeder opvolgt als het gaat om de dagelijkse leiding en de pr. Peter doet de administratie en zal net zoals zijn vader alles op zich nemen wat er aan werkzaamheden nodig is in en om de panden. Sinds 1 maart wordt hij hierin ondersteund door Bjorn, de man van Pauline. Ook hij is nu fulltime werkzaam bij het familiebedrijf. “Op deze manier kunnen we Frans op den Bult goed runnen en verder blijven ontwikkelen. Want plannen en ideeën genoeg”, aldus Pauline.

Lees het volledige artikel in Routiers. Nog geen abonnee? Klik HIER.

Onderwerpen:

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.