Zoektocht naar veiligste chauffeur van Nederland van start!

Wie is de veiligste chauffeur van Nederland? De zoektocht is op 1 mei gestart! De TVM Awards is de naam van een nieuw landelijk initiatief ter verbetering van transport- en verkeersveiligheid.

De TVM Awards telt drie onderdelen: NK Veiligste Chauffeur 2019; Ridder 2019; Veilig Transport 2019. Het NK Veiligste Chauffeur gaat op 1 juni van start. TVW heeft de ambitie om minimaal 3.000 deelnemers te werven. De competitie begint met een online-kennisfase. Aansluitend volgen twee halve finales en een grote landelijke finale op 26 oktober op het TT Circuit in Assen. De veiligste chauffeur van Nederland wint, naast een bokaal, ook een reis voor twee personen naar Brazilië.

Ambassadeurs

Om de TVM Awards landelijk goed te promoten, zijn er twaalf chauffeurs die als ambassadeurs elk in hun eigen provincie aandacht vragen voor het initiatief. TV-presentatrice Hélène Hendriks (FOX en Veronica) heeft zich als hoofdambassadrice aan de TVM Awards verbonden.
Wil je meer weten over de TVM Awards? Wil je je aanmelden? Of ken je een chauffeur die volgens jou moet meedoen? Kijk dan op de TVW-wbsite voor meer informatie: www.tvmawards.nl. Aanmelden kan tot en met 31 mei.

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.