Wegrestaurant Betuwe A15 geopend

Wegrestaurant Betuwe A15 heeft onlangs haar deuren geopend. Eigenaar Bayram Yilmaz doet er alles aan om het passanten én chauffeurs naar de zin te maken. ¨Belangrijk daarvoor zijn: goed eten, een gezellige sfeer en een vlotte bediening.¨

Gelegenheid voor passanten én chauffeurs

Bayram ziet op deze locatie langs de A15 ter hoogte van Kesteren absoluut kansen voor een wegrestaurant. Hij heeft dan ook niet lang hoeven nadenken om de stap te nemen. ¨Ik heb altijd in de horeca gezeten. Samen met mijn broer heb ik een cafetaria in Venray en Chauffeursrestaurant Freshpark in Venlo. Dat bevalt goed, dat loopt goed en dat smaakt naar meer.¨ Het is de bedoeling dat Wegrestaurant Betuwe A15 met 250 zitplaatsen (inclusief terras) een gelegenheid is voor passanten én chauffeurs. ¨Ik heb wel een klik met chauffeurs. Dat is altijd leuk en gezellig¨, zegt Bayram. ¨Vandaar ook dat we juist aan hen hebben gedacht bij de opzet van dit wegrestaurant. Zo is er een aparte chauffeursruimte voor als daar behoefte aan is. Ook hebben we een speciaal driegangenmenu voor chauffeurs voor 14,95 euro. Omdat ik weet dat chauffeurs soms weinig tijd hebben, kunnen ze bij ons ook telefonisch een ´to go´-menu bestellen. Verder denk ik erover na om in de toekomst aan de achterkant van het pand een ´drive-in´ te maken voor chauffeurs. Dan verliezen ze geen kostbare tijd door eerst te moeten parkeren en hier naar binnen te komen om een maaltijd op te halen of hier op te eten.¨[Lees het gehele artikel in Routiers 5-2017]

Onderwerpen:

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.