Mari (SerVerDie Transport): ‘Mooi door eenvoud’

Dit is alweer de derde Scania sinds ik in september 1998 voor mezelf ben gaan rijden. Dat heeft niet alleen te maken met het goed bevallen van de Scania als trekker.

Ook de prima service en dienstverlening die ik al jaren krijg van de garage en het servicebedrijf, Scania Veghel, die deze auto hebben geleverd en waar ik mijn standplaats en het onderhoud heb draagt hier aan bij. Het fijne van Scania is dat de cabine als het ware om de mens heen is gemaakt. Dat geeft een stuk ruimte en comfort. En zeker omdat ik met m´n 1.73 mtr niet zo heel erg groot ben, is het fijn een auto te hebben waar ik dagelijks goed en comfortabel achter het stuur kan zitten.

Keuze viel op witte trekker

Ik heb voor een witte trekker gekozen, omdat die in de zomer veel minder warm wordt dan bijvoorbeeld een zwarte, vooral als je stilstaat tijdens lossen en laden en omdat strak wit bij iedere kleur trailer past. De naam van m´n bedrijf heb ik alleen op de achterkant van de trekker staan, omdat ik het zonde vind de strakke en eenvoudige lijn van de truck te verstoren. Het enige wat ik op deze trekker heb laten aanbrengen aan de voorzijde dat is de tekst”Il Silencio¨. Ik vind dat een heel erg mooi trompetnummer. Bovendien is het een knipoog naar de praatgraag die ik altijd ben.

Dit is een samenvatting. Voor het volledige artikel lees ons papieren magazine ‘Routiers’.

Onderwerpen:

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.