Tijd van levensbelang bij Arjan van Houtum tour & event trucking

Met de Belgische band Milow touren we deze zomer door Europa . Nu zitten we in Den Haag in het Zuiderparktheater. Normaal ben ik vaak maanden met een band aan het touren, maar dit keer vooral in de weekenden in Nederland, België en Duitsland.”

Twenty One Pilots

“Afgelopen winter ben ik een paar maanden on tour geweest met de prestigieuze Amerikaanse band Twenty One Pilots. Toen ze nog niet zo bekend waren, reden we voor hen met een halve bakwagen. Inmiddels touren we met acht trailers door heel Europa en Rusland. Daarbij deden we 27 steden aan in dertig dagen. We vervoeren alles voor hen, geluidsinstallaties, verlichting, instrumenten en andere dingen die zij op het podium hebben tijdens hun optreden.

Het is duidelijk dat je voor dit type werk niet iemand moet zijn van huisje-tuintje. Je sociale leven bouw je vooral op in de werksfeer. Ik doe dit werk nu 8,5 jaar, waarvan 2,5 bij Arjan van Houtum. Belangrijk in dit werk is het nooit maar dan ook echt nooit te laat komen. Met het op tijd komen van deze lading staat of valt alles in dit werk, want anders kan een optreden niet doorgaan. Dat kan gewoon niet.¨ [Lees het gehele artikel in ROUTIERS 4-2017]

Wie: Alex van Rompuy (37)

Truck: Zilvergrijze Volvo

Bedrijf: Arjan van Houtum tour & event trucking, Oss

Onderwerpen:

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.