Ga erheen en doe mee: chauffeursevenement in Leeuwarden

Chauffeurs Vereniging Friesland (CVF) bestaat dit jaar 35 jaar en dat wordt op zaterdag 6 juli gevierd met een groot chauffeursevenement op het Wilhelminaplein (Zaailand) in de binnenstad van Leeuwarden.

Speciaal voor deze gelegenheid organiseert de CVF het open Nederlands kampioenschap behendigheidswedstrijden onder auspiciën van BCN ofwel Beroeps Chauffeurs Nederland. Dit gebeurt met zes Euro 6-trucks in diverse categorieën en een bus.

Behendigheidswedstrijden beroepschauffeurs

Deelnemers aan de behendigheidswedstrijden voor beroepschauffeurs kunnen punten verdienen om mee te kunnen doen aan de Wereldkampioenschappen Behendigheidswedstrijden. De dagwinnaar wint de PAX-wisselbokaal, beschikbaar gesteld door PAX Bouw- en Industrieservice.

Open inschrijving

Het zijn open inschrijvingen van 9.00 tot 16.00 uur. De ervaring leert dat er genoeg ruimte is om in te schrijven op de dag zelf. De enige voorwaarde is het hebben van een geldig rijbewijs voor de betreffende categorie.

Voor de jeugd wordt een behendigheidsbaan uitgezet en wordt de dag verder opgeleukt met onder meer muziek. De toegang is gratis.

Inschrijven voor het open Nederlands kampioenschap behendigheidswedstrijden? Mail naar info@chauffeursvereniging-friesland.nl.

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.