Routiers 6: reportage uit Amerika en meerijden met een lzv

Routiers 6 ligt bij je op de mat! In deze uitgave sluiten we 2019 af met onder meer een reportage over Denise Joyce, die als chauffeur op haar eigen Peterbilt het Noord-Amerikaanse continent doorkruist.

Verder stappen we in bij Danny Henskens. Zijn dagelijkse leven bestaat uit het besturen van een lzv-Scania. Volgens Danny is en blijft dit een prachtige uitdaging. Dat vond hij overigens ook van het NK Veiligste Chauffeur, waarvan de finale hem een derde plaats opleverde. “Een dergelijk evenement houd je scherp.” Uiteraard blikken wij in deze Routiers terug op de NK-finale met onder meer een gesprek met winnaar Martin Kolff.

Routiers op bezoek bij De Kar

Ook gaan we op bezoek bij De Kar in Klarenbeek. De twee ‘horecadieren’ Edwin en Jelly Veeneman runnen dit wegrestaurant sinds een jaar met veel plezier Ă©n met instemming van hun gasten. “Wij willen onze gasten goed kennen. Het is het mooiste als ze zeggen: ‘Geef mij hetzelfde als altijd’.”

Cabineboek

Verder rijdt de Routiers-redactie met een dikke DAF en een hybride Scania en laten we uiteraard collega-chauffeurs aan het woord in de Mijn Routiers-rubrieken. Bovendien vind je bijgevoegd het Routiers Cabineboek 2020 met kalenderfunctie, ruimte voor notities en vooral ook veel informatie op het gebied van veiligheid. Met dank aan TVM, VVN en TLN.

De redactie van Routiers wenst je fijne kerstdagen en een gezond 2020!

Lees meer over wat de professional in transport beweegt in Routiers.

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.