Mega Trucks Festival gaat niet door, Transport Compleet wel

De organisator van het Mega Trucks Festival laat weten dat hij in overleg met de standhouders en de directie van de Brabanthallen heeft besloten het evenement dat gepland stond voor 12 en 13 december 2020 niet door te laten gaan. De eerstvolgende editie staat nu gepland voor 11 en 12 december 2021.

Vooralsnog gaat de beurs Transport Compleet in Hardenberg wel door. Het evenement wordt gehouden op 1, 2 en 3 december met inachtneming van de geldende coronavoorschriften. De Evenementenhal Hardenberg wordt door de autoriteiten gezien als een zogeheten doorstroomlocatie. Hierdoor geldt er volgens de organisator geen maximale groepsgrootte en heeft hij groen licht gekregen om de activiteiten door te laten gaan. Dat geldt zelfs na de aangescherpte eisen van 13 oktober. Maar voordat december aanbreekt, kunnen er andere beslissingen zijn genomen. Kijk daarom voor alle zekerheid voor vertrek nog even op de site van Transport Compleet.

Niet alleen Mega Trucks Festival

Evenals bij het eerder genoemde truckfestival – dat in december 2019 voor het laatst werd gehouden – zag ook de organisatie van de Technische Kontakt Dagen (TKD) zich gedwongen haar evenement naar volgend jaar te verschuiven. Het is nu de bedoeling deze grote demonstratiebeurs voor grondverzet- en sloopmaterieel te houden van 31 mei tot en met 2 juni 2021. De locatie blijft de Nobelhorst in Almere.

Archiefbeeld Transport Compleet.

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.