nieuw ontwerp

IVECO introduceert nieuwe S-WAY MY24 tijdens het Profile Truckstar Festival 2024

IVECO Nederland onthult dit weekend de nieuwe IVECO S-WAY Model Year 2024 op Truckstar Festival in Assen. Deze truck combineert een strak design met een modern interieur, gericht op comfort, efficiency en technologie.

Het ontwerp van de nieuwe S-WAY cabine staat volledig in het teken van de chauffeur. De zit- en stuurpositie zijn geoptimaliseerd voor ergonomie, terwijl het interieur comfort en luxe uitstraalt door de gebruikte hoogwaardige materialen. Geavanceerde infotainment en innovatieve veiligheidssystemen zorgen voor een prettige en veilige rijervaring.

Brandstofbesparing

De volledig nieuw ontworpen cabine biedt niet alleen een verbeterde gebruikerservaring, maar levert ook voordelen op voor de eigenaar. Het nieuwe ontwerp optimaliseert de aerodynamica, wat resulteert in een brandstofbesparing van maximaal 4%.

Ontdek de IVECO S-WAY

Tijdens het Profile Truckstar Festival 2024 staat de nieuwe IVECO S-WAY extra in de schijnwerpers. Uitgerust met fraaie opties en diverse accessoires in samenwerking met TRALERT® en IVECO Schouten Etten-Leur, straalt deze truck puur rijplezier uit.

Bezoek de IVECO stand op Truckstar Festival 2024 dat wordt gehouden van zaterdag 27 tot en met zondag 28 juli en ervaar zelf de toekomst van transport. De truck zal na het Profile Truckstar Festival beschikbaar zijn voor demoritten, zodat rijders zelf kunnen ervaren wat deze krachtpatser te bieden heeft. Bezoek voor meer informatie of het boeken van een proefrit www.iveco.nl

Auteur: Annelies van Stijn