Melis Logistics neemt Schraven Transport over

Melis Logistics met haar hoofdvestiging in Duiven heeft per 9 juli 2024 Schraven Transport uit Nijmegen overgenomen. Hiermee versterkt Melis Logistics haar positie en slagkracht in de markt.

Ronald Schraven, oud-eigenaar van Schraven Transport, heeft het bedrijf overgedragen aan Marwin Melis. Het markeert een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van beide familiebedrijven. Beide bedrijven met een trotse traditie van vier generaties in logistieke dienstverlening. Voortbouwend op een sterk fundament van gedeelde waarden, familiecultuur, vakmanschap en uitstekende kwaliteit van dienstverlening wordt een nieuwe fase aangekondigd. Deze fase wordt onderstreept door de toewijding aan duurzame bedrijfsvoering en innovatie.

Groeistrategie

De overname is een belangrijke mijlpaal in de groeistrategie van Melis Logistics. Met deze strategische stap vergroot Melis Logistics haar marktaandeel en kan zij haar expertise en diensten verder uitbreiden. De combinatie van Melis Logistics en Schraven Transport creëert een krachtige synergie en zal meer waarde opleveren voor personeel en klanten.

Schraven’s uitgebreide netwerk en middelen zullen de dienstverlening van Melis Logistics verder verrijken en de realisatie van haar groeiambities ondersteunen.

Auteur: Annelies van Stijn