Bijzonder

Gender reveal in stijl: truckerskoppel zet vrachtwagens in voor onthulling

Gender reveal in stijl: truckerskoppel zet vrachtwagens in voor onthulling
Het Brabantse truckerskoppel is in blijde verwachting van een meisje. Foto: Stefanie Weijts

Stefanie Weijts en Dennis Akkermans verwachten in januari hun eerste kindje. Beiden komen uit een transportfamilie en waren er al snel over uit; het geslacht van het kindje moest met behulp van hun eigen vrachtwagens bekend worden gemaakt.

“Mijn broer heeft vorig jaar ook een gender reveal met zijn vrachtwagen gedaan. Toen dacht ik: dat wil ik ook, maar dan met onze eigen trucks”, vertelt Stefanie. “Daarnaast hebben Dennis en ik beide een passie voor vrachtwagens. Ook bij dit moment konden ze dus niet ontbreken.”

De blauwe truck is afkomstig van Weijts Transport V.O.F., het transportbedrijf dat 37 jaar geleden door de familie Weijts is opgericht en dat Stefanie nu samen met haar broer runt. De wit-roze truck komt van Dennis, die sinds 2019 eigen rijder is.

‘Hoera, een meisje!’

De gender reveal bleef spannend tot het einde. Beide vrachtwagens komen langzaam dichterbij, totdat de wit-roze truck van Dennis met luid getoeter tot stilstand komt. Het Brabantse truckerskoppel is in blijde verwachting van een meisje.

@stefanieweijts

Baby on the way 🥰 #GenderReveal #Vrachtwagens #Liefde #TeamPink #TeamBlue #TeamAkkermans #TeamWeijts #Loveyou

♬ origineel geluid – Stefanie Weijts

Lees ook:

Auteur: Else van Andel