advertorial

Innovatie en duurzaamheid in spotlight op IAA 2024

Innovatie en duurzaamheid in spotlight op IAA 2024
De Nederlandse deelname aan de IAA Transportation 2024 laat duidelijk de innovatiekracht van de nationale transportsector zien. Foto: IAA

IAA Transportation 2024 belooft wederom een belangrijk evenement te worden voor de transport-
en logistieksector. Van 17 tot en met 22 september zullen in Hannover meer dan 1.450 bedrijven hun
nieuwste innovaties en technologieën te presenteren. Onder hen 85 Nederlandse deelnemers.

Van elektrische voertuigen tot geavanceerde logistieke oplossingen: IAA Transportation 2024 is de plek om inspiratie op te doen als het gaat om technologische vooruitgang binnen de industrie. Nederland presenteert zich hier opnieuw als een voorloper in transporttechnologie en duurzame mobiliteit.

Met ruim 85 deelnemende bedrijven is Nederland aanwezig op de IAA Transportation 2024. Traditioneel zijn de fabrikanten van aanhangwagens, opleggers, carrosserieën en de toeleveranciers sterk vertegenwoordigd. Zij vormen veruit de twee grootste Nederlandse exposantengroepen.

Innovatiekracht

De Nederlandse deelname aan de IAA Transportation 2024 laat duidelijk de innovatiekracht van de nationale transportsector zien. De focus ligt sterk op duurzaamheid en efficiëntie, met oplossingen die variëren van slimme batterij- en laadsystemen tot geavanceerde vering- en ophangsystemen. Een significante bijdrage komt van bedrijven die zich richten op het verminderen van CO2-uitstoot en het bevorderen van zero-emissie transportoplossingen.

Ook op het gebied van telematica, fleet management, en AI-gestuurde veiligheidssystemen wordt duidelijk dat. Nederland voorloper is in de integratie van technologie en transport.

Familie- en chauffeursweekend

IAA Transportation verandert in het weekend van 21 en 22 september in een feest voor het hele
gezin, met speciale attracties voor chauffeurs en hun families. Geniet van boeiende inzichten in de
wereld van logistiek en transport, leuke activiteiten en exclusieve aanbiedingen.

Lees ook:

Auteur: Redactie

Bron: Transport & Logistiek