6 voor ZES

TLN komt met nieuwe podcast over zero-emissie stadslogistiek

TLN komt met nieuwe podcast over zero-emissie stadslogistiek
Anne-Marie Nelck en Wessel Deelstra presenteren de podcast. Foto: TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) komt vanaf maandag 26 augustus met de nieuwe podcast-serie ‘6 voor ZES’. In zes afleveringen, die om de week verschijnen, worden luisteraars meegenomen in de wereld van zero emissie stadslogistiek.

Anne-Marie Nelck en Wessel Deelstra, allebei werkzaam bij TLN, informeren in de podcast leden, stakeholders en geïnteresseerden over onderwerpen als de invoering van zero-emissiezones, stadshubs en bouwlogistiek in de stad. Hiervoor spreekt het duo met bedrijfseigenaren (zoals de directeur van Renewi), gemeentelijke vertegenwoordigers (zoals de wethouder van Leiden) en experts rondom het thema stadslogistiek.

“Nu verschillende zero-emissie zones bijna ingaan, is het belangrijk dat we hier nogmaals aandacht voor vragen”, vindt Deelstra. “We geven antwoord op vragen als ‘Welke adviezen hebben ondernemers voor elkaar, maar ook voor de gemeenten?’ en ‘Hoe moeten gemeenten communiceren over de zone?’ Met 1 januari 2025 voor de deur moeten de kansen, uitdagingen en randvoorwaarden top of mind zijn.”

Lees ook:

Auteur: Else van Andel