Half oktober

Nieuwe directeur voor Sectorinstituut Transport en Logistiek

Nieuwe directeur voor Sectorinstituut Transport en Logistiek
Nieuwe directeur Annette de Groot. Foto: STL

Het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) krijgt een nieuwe directeur. Per half oktober 2024 treedt Annette de Groot aan. “Met een achtergrond in paritaire omgevingen waar werkgevers en werknemers elkaar tegenkomen, is zij de juiste vrouw op de juiste plek”, kondigt het instituut De Groot aan.

“Ik kijk ernaar uit om deze nieuwe uitdaging aan te gaan”, zegt de aankomend directeur. De Groot was in het verleden onder meer directielid bij FNV. “De ontwikkeling van werknemers, arbeidsmarktvraagstukken en hoe organisaties daarmee omgaan, staan altijd al centraal in mijn loopbaan.”

Innovatie

“Deze kennis en ervaring zet ik graag in om een bijdrage te leveren aan de uitdagingen op de arbeidsmarkt in de sector transport en logistiek. Samen met werkgevers en werknemers wil ik werken aan een toekomstbestendige sector waarin innovatie en duurzame inzetbaarheid van groot belang zijn.”

De Groot volgt interim-directeur Chris van Bokkum op, die door STL bedankt wordt “voor zijn inzet in de afgelopen periode om de continuïteit en stabiliteit van STL te waarborgen”.

Lees ook:

Onderwerpen: ,

Auteur: Roel van der Maas

Bron: Transport & Logistiek