Wegrestaurant Malden In goede handen

Wegrestaurant Malden aan de A73. Voor veel chauffeurs een begrip. Dit niet in de laatste plaats door eigenaar Ton Bader. Hij stopt er echter mee per 1 januari 2018. ¨Maar ik geef het stokje met een gerust hart over aan stiefdochter Sandra en schoonzoon Rik.¨

Fijn, ingewerkt en gemotiveerd team

Het is op 1 januari 2018 precies 38 jaar geleden dat Ton Bader chauffeurscafé De Eerste Aanleg in Heumen overnam. ¨Daar heb ik m´n zaak als het ware opgebouwd¨, vertelt Ton. ¨Nadat ik vervolgens hier in 1999 langs de A73 Wegrestaurant Malden heb gebouwd, verhuisden alle klanten, en gelukkig heel veel chauffeurs, met ons mee. Daardoor heb je al meteen een goede start.¨ Voor Sandra was het niet vanzelfsprekend om Wegrestaurant Malden over te nemen. ¨Toen het twee jaar geleden weer ter sprake kwam, heb ik de kans gegrepen. Het is een mooi en goedlopend bedrijf met een fijn, ingewerkt en gemotiveerd team. Wat wil je dan nog meer…¨ Het was de bedoeling dat Sandra het bedrijf alleen zou gaan runnen. ¨Rik heeft een goede baan. Waarom daarmee stoppen? We bedachten echter al snel met de onregelmatige werktijden in de horeca dat we elkaar veel minder zouden zien. Bovendien vullen we elkaar als personen prima aan, ik ben vooral praktisch en Rik is meer zakelijk ingesteld. Een prima combinatie om er samen voor te gaan.¨ Volgens Sandra en Rik blijft het concept van Wegrestaurant Malden zoals het is. ¨Natuurlijk zullen we wat dingen aanpassen en veranderen, maar niet heel drastisch. Het blijft een wegrestaurant voor chauffeurs en passanten.¨ [Lees het gehele artikel in Routiers 6-2017]

Onderwerpen:

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.