Dennis Ton is de officiële Mercedes-Benz Truckvlogger

Dennis Ton is gekozen tot dé Mercedes-Benz Truckvlogger. De chauffeur van Hoogwout Berging uit Oostzaan geeft in zijn video’s een kijkje in het chauffeursleven.

Als chauffeur in het autotransport is voor Ton geen dag hetzelfde, mede door de uiteenlopende opdrachtgevers van Hoogwout Berging: van hulpdiensten tot dealers en van alarmcentrales tot verzekeringsmaatschappijen.

Truckvlogger in heel Europa

Bovendien komt Ton in alle uithoeken van Europa voor de repatriëring van gestrande voertuigen van toeristen. Tijdens de vlogs maken kijkers van dichtbij kennis met de mooie momenten in het transport en de typische uitdagingen waar de Truckvlogger mee te maken krijgt.

RoadStars

De vlog van Dennis Ton is te vinden op YouTube (zie onder aan dit bericht), maar ook op RoadStars. Dit is het onlinechauffeursplatform van Mercedes-Benz Trucks. Hierop vinden liefhebbers niet alleen exclusieve acties, maar ook reportages uit de hele wereld. Natuurlijk komt het hele scala aan amusement rondom trucks aan de orde: van actuele modellen tot klassieke oldtimers en van logistiek tot bouwtransport. Leden van de community kunnen deelnemen aan events en hebben toegang tot exclusieve content. Het lidmaatschap is bovendien helemaal gratis.

Maak kennis met Dennis Ton in zijn eerste video:

Onderwerpen:

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.