Scania R450 Topline voor J. en I. van der Veen Transport

Het merk Scania wordt al jaren gevoerd binnen J. en I. van der Veen Transport uit Damwoude. Naast vader Johannes rijdt nu ook zoon Sikke met dit Zweedse merk. Men heeft voor hun allernieuwste aanwinst de keuze laten vallen op één van de nieuwste Scania Topline-modellen uit de R-serie, de Scania R450.

Vertrouwde techniek, maar aangepaste trekker

Bij de Scania R450 is er bewust gekozen voor de vertrouwde techniek van de beproefde euro-6 motor met 450 pk, zonder EGR. Daarentegen is de trekker volledig aangepast aan de wens van Sikke. Het is voorzien van een fraai uitgevoerde buitenkant en dito interieur. Levering vond plaats via Scania dealer Rinsma uit Drachten.

Familiebedrijf

V.o.f. J. en I. van der Veen is een klein familiebedrijf. Er wordt gereden met twee vrachtauto’s voor opdrachtgever Euro Ferry uit Barendrecht. Johannes en echtgenote Inge rijden samen op één vrachtauto. Zoon Sikke rijdt op nummer twee. De oorsprong van het bedrijf ligt in het jaar 2005 toen Johannes en Inge besloten om voor zichzelf te beginnen na jaren in loondienst te hebben gereden. Zoon Sikke is in 2007 toegetreden tot het bedrijf.

Onderwerpen: ,

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.